APA:
کپیشیبانی، محدثه، پوراحمد، رضوان، و اسحاقی، محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی کفیر بستنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 143-155. SID. https://sid.ir/paper/380963/fa
Vancouver:
کپیشیبانی محدثه، پوراحمد رضوان، اسحاقی محمدرضا. اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی کفیر بستنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):143-155. Available from: https://sid.ir/paper/380963/fa
IEEE:
کپیمحدثه شیبانی، رضوان پوراحمد، و محمدرضا اسحاقی، “اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی کفیر بستنی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 143–155، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380963/fa