APA:
کپیعابدینی، علیرضا، پوراحمد، رضوان، و هاشمی روان، مهناز. (1398). اثر جایگزینی ربادیوزید A و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 131-142. SID. https://sid.ir/paper/513244/fa
Vancouver:
کپیعابدینی علیرضا، پوراحمد رضوان، هاشمی روان مهناز. اثر جایگزینی ربادیوزید A و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):131-142. Available from: https://sid.ir/paper/513244/fa
IEEE:
کپیعلیرضا عابدینی، رضوان پوراحمد، و مهناز هاشمی روان، “اثر جایگزینی ربادیوزید A و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 131–142، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513244/fa