مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,955
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کود دامی، پتاسیم و بر روی عملکرد کمی و کیفی چغندر قند در منطقه بردسیر

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 56

چکیده

 به منظور بررسی اثر کود دامی, سولفات پتاسیم و اسید بوریک بر خصوصیات کمی و کیفی محصول چغندرقند, آزمایشی در قالب طرح اسپلیت پلات فاکتوریل در چهار تکرار طی سه سال (1380- 1378) در منطقه بردسیر کرمان اجرا گردید. عامل کود دامی در سه سطح صفر, 10 و 20 تن ماده خشک در هکتار در کرت اصلی و کود سولفات پتاسیم در سه سطح صفر, 75 و 150 کیلوگرم در هکتار و اسیدبوریک نیز در سطوح صفر, 10 و 20 کیلوگرم در هکتار به صورت فاکتوریل در کرت های فرعی مصرف شدند. نتایج نشان داد که اثر کود دامی و سولفات پتاسیم بر عملکرد ریشه معنی دار (α=%5) بوده است. ولی اسید بوریک روی درصد قند ملاس و درصد قند سفید ریشه معنی دار نگردید. استفاده از کود دامی و سولفات پتاسیم اثر معنی داری بر عملکرد شکر سفید داشت به طوری که استفاده از 20 تن کود دامی در هکتار, 10 در صد و استفاده از 150 کیلوگرم سولفات پتاسیم در هکتار, 6 درصد عملکرد شکر سفید را نسبت به شاهد افزایش داد. اگر چه اسید بوریک اثر معنی داری بر عملکرد شکر سفید نداشته, ولی عملکرد شکر سفید را نسبت به شاهد 1.8 در صد افزایش داده است و این در حالی بود که آب آبیاری حدود 0.5 میلی گرم در لیتر حاوی بر بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

جواهری، محمدعلی، رشیدی، ناصر، و باقی زاده، امین. (1384). تاثیر کود دامی, پتاسیم و بر روی عملکرد کمی و کیفی چغندر قند در منطقه بردسیر. مجله چغندرقند، 21(1)، 43-56. SID. https://sid.ir/paper/382044/fa

Vancouver: کپی

جواهری محمدعلی، رشیدی ناصر، باقی زاده امین. تاثیر کود دامی, پتاسیم و بر روی عملکرد کمی و کیفی چغندر قند در منطقه بردسیر. مجله چغندرقند[Internet]. 1384؛21(1):43-56. Available from: https://sid.ir/paper/382044/fa

IEEE: کپی

محمدعلی جواهری، ناصر رشیدی، و امین باقی زاده، “تاثیر کود دامی, پتاسیم و بر روی عملکرد کمی و کیفی چغندر قند در منطقه بردسیر،” مجله چغندرقند، vol. 21، no. 1، pp. 43–56، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382044/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button