APA:
کپیاحمدی شلحه، میلاد، خدانظری، آی ناز، و حسینی، سیدمهدی. (1398). ارزیابی کیفیت گوشت ماهی شانک مخطط (Rhabdosargus sarba) نگهداری شده در یخچال با استفاده از روش شاخص کیفی. اقیانوس شناسی، 10(40 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/383854/fa
Vancouver:
کپیاحمدی شلحه میلاد، خدانظری آی ناز، حسینی سیدمهدی. ارزیابی کیفیت گوشت ماهی شانک مخطط (Rhabdosargus sarba) نگهداری شده در یخچال با استفاده از روش شاخص کیفی. اقیانوس شناسی[Internet]. 1398؛10(40 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/383854/fa
IEEE:
کپیمیلاد احمدی شلحه، آی ناز خدانظری، و سیدمهدی حسینی، “ارزیابی کیفیت گوشت ماهی شانک مخطط (Rhabdosargus sarba) نگهداری شده در یخچال با استفاده از روش شاخص کیفی،” اقیانوس شناسی، vol. 10، no. 40 ، pp. 1–8، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383854/fa