Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

426
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

508
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مشخصه های شخصیتی کارآفرینی دانشجویان (مورد مطالعه دانشگاه علم و صنعت ایران)

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 154

چکیده

 بررسی ها نشان می دهند که کارآفرینی, اگرچه متاثر از پاره ای خصلت های رفتاری فردی می باشد, با این وجود امری آموزش دادنی است و می توان با راهکارهای مناسب آن را توسعه بخشید. هدف اصلی این تحقیق, بررسی و مقایسه خصیصه های کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران و مقایسه دانشکده های مختلف این دانشگاه از لحاظ دارا بودن این خصیصه ها می باشد. ابزار تحقیق, پرسش نامه می باشد. این تحقیق از نظر هدف, کاربردی و از نظر روش, تحقیقی توصیفی پیمایشی است. نتایج نشان می دهد دانشجویان این دانشگاه به طور میانگین, امتیاز کارآفرینی بالایی ندارند ولی 7 درصد از دانشجویان این ویژگی ها را دارند و بیش از 49 درصد از دانشجویان نیز در شرایط نسبتا خوبی قرار دارند. نتایج تحقیق بیانگر این است که ویژگی های توفیق طلبی و ریسک پذیری در بین دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران, امتیاز بیشتر و خصیصه های عزم و اراده, خلاقیت و استقلال طلبی در رده های بعد قرار دارند. میانگین کارآفرینی دانشجویان به جز در دانشکده راه آهن که از سایر دانشکده ها وضعیت مطلوب تری دارد, در سایر دانشکده ها تفاوت معنی داری با هم ندارد. ابزار های کارآفرینی هر دو نتیجه یکسانی در خصوص کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران داشت و میزان هم پوشانی نتایج آن ها تقریبا حدود 90 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاهدی، محمدرضا، مهدوی مزده، محمد، و محبی آشتیانی، سیمین. (1399). ارزیابی مشخصه های شخصیتی کارآفرینی دانشجویان (مورد مطالعه دانشگاه علم و صنعت ایران). کارافن، 17(3 )، 139-154. SID. https://sid.ir/paper/383861/fa

    Vancouver: کپی

    زاهدی محمدرضا، مهدوی مزده محمد، محبی آشتیانی سیمین. ارزیابی مشخصه های شخصیتی کارآفرینی دانشجویان (مورد مطالعه دانشگاه علم و صنعت ایران). کارافن[Internet]. 1399؛17(3 ):139-154. Available from: https://sid.ir/paper/383861/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا زاهدی، محمد مهدوی مزده، و سیمین محبی آشتیانی، “ارزیابی مشخصه های شخصیتی کارآفرینی دانشجویان (مورد مطالعه دانشگاه علم و صنعت ایران)،” کارافن، vol. 17، no. 3 ، pp. 139–154، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383861/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا