APA:
کپیحمیدی زاد، حمیده، صادقی، سیدمصطفی، و حبیبی، فاطمه. (1399). بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/383869/fa
Vancouver:
کپیحمیدی زاد حمیده، صادقی سیدمصطفی، حبیبی فاطمه. بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/383869/fa
IEEE:
کپیحمیده حمیدی زاد، سیدمصطفی صادقی، و فاطمه حبیبی، “بررسی تاثیر آبیاری تناوبی ومقادیر مختلف کود نیتروژن برخصوصیات کیفی مرتبط با ویسکوزیته برنج گیلانه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 21–32، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383869/fa