Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

727
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی های مرغ گوشتی مطالعه موردی استان خراسان جنوبی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 67

چکیده

 هدف اصلی این تحقیق بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی های مرغداران پیرامون مدیریت تولید مرغ گوشتی و عوامل موثر بر نیازهای آموزشی مزبور می باشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی - همبستگی بوده که با رویکرد پیمایشی اجرا شده است. جامعه آماری این تحقیق را اعضای تعاونی های تولیدکننده مرغ گوشتی در استان خراسان جنوبی که تعداد آنها 413 نفر می باشند و با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه 144 نفر تعیین شد که با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب انتخاب شدند. همچنین تعداد 22 کارشناس صاحب نظر در زمینه علوم دامی و دامپزشکی شاغل در سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از طریق سرشماری انتخاب شدند. ابزار اصلی جمع آوری اطلاعات تحقیق پرسشنامه بود و روایی آن توسط پانل متخصصان احراز گردید و پایایی پرسشنامه تحقیق نیز با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 0.88 درصد محاسبه شد. نتایج تحقیق نشان داد که موارد آشنایی با نحوه واکسیناسیون, آشنایی با سیستم های آبخوری و شناسایی کیفیت آب و آشنایی با نحوه کنترل سرمازدگی و گرمازدگی در جوجه ها مهم ترین نیازهای آموزشی تولیدکنندگان مرغ گوشتی می باشند. همچنین, بین تعداد طیور تولیدی, میزان درآمد حاصل از تولید مرغ گوشتی با نیازهای آموزشی تولیدکنندگان مرغ گوشتی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد, این در حالی است که بین میزان تحصیلات, میزان دسترسی به شهر, کانال های ارتباطی - اطلاعاتی و شیوه های آموزشی مناسب با نیازهای آموزشی تولیدکنندگان مرغ گوشتی رابطه منفی و معنی داری مشاهده شد. میزان دسترسی به شهر, شیوه های آموزشی مناسب, میزان تحصیلات و تعداد طیور به عنوان متغیرهایی بودند که بیشترین سهم را در میزان تغییرات متغیر وابسته (نیازهای آموزشی تولیدکنندگان مرغ گوشتی) داشتند و این متغیرها در کل, 42 درصد از واریانس متغیر وابسته را تبیین کردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، حسن، کمیلی، مژگان، و چهارسوقی امین، حامد. (1391). بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی های مرغ گوشتی مطالعه موردی استان خراسان جنوبی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 25(3 (پیاپی 96))، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/384876/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور حسن، کمیلی مژگان، چهارسوقی امین حامد. بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی های مرغ گوشتی مطالعه موردی استان خراسان جنوبی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1391؛25(3 (پیاپی 96)):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/384876/fa

    IEEE: کپی

    حسن علی پور، مژگان کمیلی، و حامد چهارسوقی امین، “بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی های مرغ گوشتی مطالعه موردی استان خراسان جنوبی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 25، no. 3 (پیاپی 96)، pp. 57–67، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384876/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا