APA:
کپیبخشی، فریبا، میرزایی، حمید، و آصفی، نارملا. (1399). تاثیر اسانس ریحان بر ویژگی های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 75(1 )، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/385241/fa
Vancouver:
کپیبخشی فریبا، میرزایی حمید، آصفی نارملا. تاثیر اسانس ریحان بر ویژگی های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1399؛75(1 ):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/385241/fa
IEEE:
کپیفریبا بخشی، حمید میرزایی، و نارملا آصفی، “تاثیر اسانس ریحان بر ویژگی های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 75، no. 1 ، pp. 47–56، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385241/fa