APA:
کپیمقدم، شقایق، صداقتی، مرجانه، و مورکی، نرگس. (1398). تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(3 )، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/386873/fa
Vancouver:
کپیمقدم شقایق، صداقتی مرجانه، مورکی نرگس. تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(3 ):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/386873/fa
IEEE:
کپیشقایق مقدم، مرجانه صداقتی، و نرگس مورکی، “تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 1–16، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/386873/fa