مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

743
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 16

چکیده

مهیاوه یک سس ماهی سنتی ایرانی است که از ماهی, نمک, ادویه و آب به وسیله فرآیند تخمیر تهیه می شود. اگر چه سس های ماهی ارزش تغذیه ای بالایی دارند, اما حاوی آمین های بیوژن به عنوان ترکیبات ضد تغذیه ای هستند. این تحقیق با هدف بررسی تاثیر باکتریباسیلوس پلی میکسا با غلظت cfu/ml108 بر ویژگی های شیمیایی (pH, درصد نمک, TVB-N, هیستامین و تیرامین) و میکروبی (جمعیت باکتری های انتروباکتریاسهباسیلوسهاهالوفیلهالاکتیکاسید باکتری ها و قارچ ها) سس مهیاوه در قالب 4 گروه آزمایشی شامل گروه شاهد و تیمار (حاوی باکتری) در روز 30 و45 انجام شد. نتایج آنالیز میکروبی نشان داد که جمعیت باسیلوس ها, هالوفیل ها و قارچ ها در طول تخمیر دستخوش تغییرات کاهشی معنی دار (05/0p) می شود. جمعیت کلنی باکتری های اسید لاکتیک و انتروباکتریاسه در طی تخمیر دارای افزایش معنادار (05/0p) می باشد. آنالیز شیمیایی نمونه های تیمار شده و شاهد نیز حاکی از این بود که مقدار pH, نمک, هیستامین و تیرامین طی 45 روز تخمیر روند نزولی, اما میزان TVB-Nو پروتیین طی 45 روز روند صعودی (05/0p) داشته است. همچنین باسیلوس پلی میکسا با تاثیر خود بر روند تخمیر سبب کاهش میزان هیستامین و تیرامین در محصول شد. نتایج حاصل نشان می دهد افزودن آغازگر باسیلوس پلی میکسا راهکاری موثر در کاهش آمین های بیوژن در سس های تخمیری ماهی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقدم، شقایق، صداقتی، مرجانه، و مورکی، نرگس. (1398). تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(3 )، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/386873/fa

    Vancouver: کپی

    مقدم شقایق، صداقتی مرجانه، مورکی نرگس. تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(3 ):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/386873/fa

    IEEE: کپی

    شقایق مقدم، مرجانه صداقتی، و نرگس مورکی، “تاثیر آغازگر باسیلوس پلی میکسابر ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تخمیر،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 1–16، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/386873/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button