مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

214
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 51

چکیده

 مقدمه: تصویب کلیه قوانین و مقررات در ایران, منطبق با احکام شرع مقدس اسلام صورت می گیرد, و شناخت تصویر ذهنی مصرف کنندگان از برند حلال, به درک رفتار آنها کمک کرده و فعالیت در بازار حلال را برای شرکت ها و مؤسسات تجاری تسهیل می کند. روش ها: این پژوهش یک نوع پژوهش بنیادی-کاربردی و یک مطالعه توصیفی-مقطعی بود که در سال 1399 به روش نمونه گیری تصادفی ساده خوشه ای بر روی مردم سطح جامعه کشور ایران انجام شد, دارای نتایج بالفعل بوده که بلافاصله پس از اتمام مطالعه قابل استفاده و تعمیم است. نتایج: منبع اخذ اطلاعات افراد درخصوص غذای حلال با توجه به پاسخ های اخذ شده بیشتر (45. 8 درصد) مربوط به شنیدن از اطرافیان و دیگران بود. بین سطح آگاهی با جنس رابطه معنی داری وجود دارد (0. 046 (P= و مردان مورد مطالعه دارای سطح آگاهی بیشتری نسبت به زنان داوطلب هستند بین سطح آگاهی با داشتن شغل مرتبط با مواد غذایی ( 0. 006P=) رابطه معنی داری وجود دارد و افراد دارای شغل مرتبط با مواد غذایی مورد مطالعه دارای سطح آگاهی بیشتری نسبت به افرادی دارای شغل غیرمرتبط با مواد غذایی هستند. هچنین بین سطح آگاهی با داشتن تحصیلات مرتبط با مواد غذایی (0. 001(P= و داشتنن آموزش مرتبط با حلال (0. 017 P=) رابطه معنی داری وجود دارد. و افراد دارای تحصیلات مرتبط با مواد غذایی و آموزش مرتبط با حلال مورد مطالعه دارای سطح آگاهی بیشتری نسبت به افرادی دیگر هستند. بین عملکرد با آگاهی و نگرش همبستگی مثبت و مستقیم وجود دارد (به ترتیب P=0. 021 و P=0. 029, به نحوی که با افزایش آگاهی و نگرش؛ شاهد افزایش عملکرد هستیم. نتیجه گیری: آگاهی از سطح دانش, نگرش و عملکرد مردم کشور می تواند زیر بنای انجام دیگر مطالعات و اقدامات در حوزه قانون گذاری, تدوین مطالب آموزشی, برگزاری دوره های آموزشی و بازآموزی مرتبط با غذای حلال باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکری، انعام، اسکندری، سهیل، و دغاغله، عبدالرضا. (1400). بررسی سطح دانش, نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن. پژوهشنامه حلال، 4(2 )، 40-51. SID. https://sid.ir/paper/387577/fa

    Vancouver: کپی

    شکری انعام، اسکندری سهیل، دغاغله عبدالرضا. بررسی سطح دانش, نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1400؛4(2 ):40-51. Available from: https://sid.ir/paper/387577/fa

    IEEE: کپی

    انعام شکری، سهیل اسکندری، و عبدالرضا دغاغله، “بررسی سطح دانش, نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن،” پژوهشنامه حلال، vol. 4، no. 2 ، pp. 40–51، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button