APA:
کپیشکری، انعام، اسکندری، سهیل، و دغاغله، عبدالرضا. (1400). بررسی سطح دانش, نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن. پژوهشنامه حلال، 4(2 )، 40-51. SID. https://sid.ir/paper/387577/fa
Vancouver:
کپیشکری انعام، اسکندری سهیل، دغاغله عبدالرضا. بررسی سطح دانش, نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1400؛4(2 ):40-51. Available from: https://sid.ir/paper/387577/fa
IEEE:
کپیانعام شکری، سهیل اسکندری، و عبدالرضا دغاغله، “بررسی سطح دانش, نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآورده های آن،” پژوهشنامه حلال، vol. 4، no. 2 ، pp. 40–51، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387577/fa