APA:
کپیشاه حسینی، غلامرضا، حسینی، سیدولی، و ضیایی، کبری. (1397). تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه ریحان حاوی عصاره مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4). تغذیه آبزیان، 4(2 )، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/388768/fa
Vancouver:
کپیشاه حسینی غلامرضا، حسینی سیدولی، ضیایی کبری. تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه ریحان حاوی عصاره مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4). تغذیه آبزیان[Internet]. 1397؛4(2 ):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/388768/fa
IEEE:
کپیغلامرضا شاه حسینی، سیدولی حسینی، و کبری ضیایی، “تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه ریحان حاوی عصاره مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4)،” تغذیه آبزیان، vol. 4، no. 2 ، pp. 53–63، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388768/fa