APA:
کپیشاه حسینی، غلامرضا، حسینی، سیدولی، و ضیایی، کبری. (1396). اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال. علوم آبزی پروری، 5(7 )، 12-21. SID. https://sid.ir/paper/265618/fa
Vancouver:
کپیشاه حسینی غلامرضا، حسینی سیدولی، ضیایی کبری. اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال. علوم آبزی پروری[Internet]. 1396؛5(7 ):12-21. Available from: https://sid.ir/paper/265618/fa
IEEE:
کپیغلامرضا شاه حسینی، سیدولی حسینی، و کبری ضیایی، “اثر تلفیقی اشعه گاما و پوشش خوراکی گیاهی بر خصوصیات باکتریایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی نگهداری در یخچال،” علوم آبزی پروری، vol. 5، no. 7 ، pp. 12–21، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265618/fa