مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول

صفحات

 صفحه شروع 479 | صفحه پایان 490

چکیده

 تاثر مصرف جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی غده پستان 40 رأس بز سانن شکم اول از دو ماه آخر آبستنی تا 12 هفته پس از زایش, مورد مطالعه قرار گرفت. بزها بر اساس میانگین وزن زنده اولیه به چهار گروه 10رأسی تقسیم و به یکی از چهار جیره آزمایشی اختصاص یافتند. جیره ها شامل: جیره بدون چربی, جیره حاوی چربی اشباع, جیره حاوی دانه سویا و جیره حاوی دانه بزرک بودند. نتایج این مطالعه نشان داد در کل دوره, تولید شیر در بزهای تغذیه شده با جیره حاوی دانه بزرک بیشتر از بزهای تغذیه شده با جیره بدون چربی یا حاوی چربی اشباع بود (0/05>P). میانگین تولید شیر روزانه در بزهای تغذیه شده با جیره حاوی دانه بزرک در هفته های اول, دوم, سوم, ینجم, دهم و دوازدهم شیردهی نسبت به بزهای تغذیه شده با جیره بدون چربی یا حاوی چربی اشباع بالاتر بود (0/05>P). درصد پروتئین, لاکتوز, مواد جامد بدون چربی و مواد جامد شیر در بزهای تغذیه شده با جیره بدون چربی بالاتر از سایر گروه ها بود (0/05>P). درصد نسبت چربی به پروتئین در بزهای تغذیه شده با جیره حاوی چربی های غیر اشباع بالاتر از سایر گروه ها بود (0/05>P). مصرف جیره حاوی چربی های غیر اشباع موجب بهبود در حجم, محیط و اندازه کارتیه های پستان شد (0/05>P). در مجموع, استفاده از مکمل های چربی غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع مانند دانه سویا یا دانه بزرک در جیره پیش از زایش و اوایل شیردهی, عملکرد شیردهی را در بزهای سانن شکم اول بهبود می بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جواهری بارفروشی، هدی، صادقی پناه، ابوالحسن، اسدزاده، نادر، پاپی، نادر، و موسوی پور، فضل اله. (1399). تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(3 )، 479-490. SID. https://sid.ir/paper/388840/fa

    Vancouver: کپی

    جواهری بارفروشی هدی، صادقی پناه ابوالحسن، اسدزاده نادر، پاپی نادر، موسوی پور فضل اله. تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(3 ):479-490. Available from: https://sid.ir/paper/388840/fa

    IEEE: کپی

    هدی جواهری بارفروشی، ابوالحسن صادقی پناه، نادر اسدزاده، نادر پاپی، و فضل اله موسوی پور، “تأثیر نوع مکمل چربی مصرفی بر تولید و ترکیب شیر و ریخت شناسی پستان در بزهای سانن شکم اول،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 3 ، pp. 479–490، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/388840/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button