مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی کیت دات الایزا در جهت تشخیص آنتروتوکسین های (SEA) باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و مقایسه آن با روش ساندویچ الایزا، تعیین صحت تشخیص آن در نمونه نان های خامه ایی

صفحات

 صفحه شروع 3193 | صفحه پایان 3202

چکیده

 در این مطالعه تشخیص و شناسایی آنتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس به کمک طراحی کیت حساس Dot ELISA انجام شده است. در این مطالعه از کاغذهای نیتروسلولزی با منافذ 22/0 میکرون به عنوان بستر استفاده شده است, بر روی بستر یاد شده آنتی بادی اختصاصی آنتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس با رقت500/1 کوت گردیده و سپس توکسین اختصاصی به آنتی بادی های چسبیده شده مجاورت داده شده است؛ در ادامه آنتی بادی نشان دار شده با آنزیم HRP با رقت 2000/1 اضافه گردیده, باگذشت زمان و شستشوی مجدد, سوبسترا اضافه شد؛ در این آزمایش نمونه ها به صورت دستی آلوده شده و سپس با روش ساندویچ الایزا به عنوان استاندارد طلایی مورد مقایسه قرار گرفت, این کیت قادر به تشخیص 50 نانوگرم بر میلی لیتر به بالا توکسین A بوده و چنانچه میزان توکسین کمتر از این مقدار باشد آن را به صورت منفی گزارش کرده, در این آزمایش از 40 نمونه جمع آوری شده, 4 نمونه مثبت گزارش شده, نشان می دهد که حدود 10 % نمونه های جمع آوری شده آلوده بوده است؛ امروزه با استفاده از کیت الایزا دات به عنوان روش سریع با حساسیت و ویژگی نسبی, می توان تکرارپذیری جهت تشخیص آنتروتوکسین A استافیلوکوکوس در نان های خامه ایی را بهبود بخشید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بطحایی، ساراالسادات، اهری، حامد، و انوار، سیدامیرعلی. (1399). طراحی کیت دات الایزا در جهت تشخیص آنتروتوکسین های (SEA) باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و مقایسه آن با روش ساندویچ الایزا, تعیین صحت تشخیص آن در نمونه نان های خامه ایی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 17(2 (پیاپی 69) )، 3193-3202. SID. https://sid.ir/paper/390586/fa

    Vancouver: کپی

    بطحایی ساراالسادات، اهری حامد، انوار سیدامیرعلی. طراحی کیت دات الایزا در جهت تشخیص آنتروتوکسین های (SEA) باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و مقایسه آن با روش ساندویچ الایزا, تعیین صحت تشخیص آن در نمونه نان های خامه ایی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 69) ):3193-3202. Available from: https://sid.ir/paper/390586/fa

    IEEE: کپی

    ساراالسادات بطحایی، حامد اهری، و سیدامیرعلی انوار، “طراحی کیت دات الایزا در جهت تشخیص آنتروتوکسین های (SEA) باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و مقایسه آن با روش ساندویچ الایزا, تعیین صحت تشخیص آن در نمونه نان های خامه ایی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 17، no. 2 (پیاپی 69) ، pp. 3193–3202، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390586/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button