مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

260
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

63
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری، وزن تولد و شاخص های رشد جوجه های گو شتی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 44

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری و شاخص های رشد جوجه های گوشتی پس از تفریخ انجام شد. برای انجام تحقیق 560 عدد تخم مرغ نطفه دار سویه راس 308 (سن مرغ های مادر 36 هفته و میانگین وزن تخم مرغ ها 30/64 گرم) در قالب هفت تیمار, چهار تکرار و تعداد 20 عدد تخم مرغ در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل گروه شاهد (بدون تزریق), تزریق خشک, تزریق سرم فیزیولوژی (نیم میلی لیتر), تزریق درون تخم مرغی ال-کارنیتین (20 و 30 میلی گرم) و تزریق درون تخم مرغی عصاره مرزه (10 و 20 میلی گرم) بود. تزریق در روز 17 جوجه کشی در کیسه هوایی با استفاده از سرنگ انسولین انجام شد. بیشترین درصد جوجه درآوری با تزریق 30 میلی گرم ال-کارنیتین و در گروه شاهد (بدون تزریق) مشاهده شد و کمترین درصد جوجه درآوری در تخم مرغ های تزریق شده با 20 میلی گرم عصاره مرزه بدست آمد (05/0>p). تزریق 20 میلی گرم ال-کارنیتین در دوره جوجه کشی سبب افزایش وزن تولد جوجه ها شد و کمترین وزن تولد در جوجه های تفریخ شده از تخم مرغ های تحت تزریق با 20 میلی گرم عصاره مرزه بدست آمد (05/0>p). در کل دوره پرورش بیشترین افزایش وزن روزانه با استفاده از تغذیه جنینی 30 میلی گرم ال-کارنیتین حاصل شد (05/0p<). تزریق 30 میلی گرم ال-کارنیتین به تخم مرغ های نطفه دار سبب بهبود معنی دار ضریب تبدیل غذایی در کل دوره پرورش شد (05/0p<). بطور کلی بر مبنای نتایج مشاهده شده می توان بیان کرد که تغذیه جنینی جوجه های گوشتی با ال-کارنیتین در مقایسه با عصاره مرزه خوزستانی سبب بهبود قابلیت جوجه درآوری, وزن پس از هچ و ضریب تبدیل غذایی در طی دوره پرورش می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پری زادیان کاوان، بهمن، کریمی راد، رزاق، و خسروی نیا، حشمت اله. (1398). تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری, وزن تولد و شاخص های رشد جوجه های گو شتی. پژوهش های تولیدات دامی، 10(23 )، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/391078/fa

    Vancouver: کپی

    پری زادیان کاوان بهمن، کریمی راد رزاق، خسروی نیا حشمت اله. تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری, وزن تولد و شاخص های رشد جوجه های گو شتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(23 ):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/391078/fa

    IEEE: کپی

    بهمن پری زادیان کاوان، رزاق کریمی راد، و حشمت اله خسروی نیا، “تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری, وزن تولد و شاخص های رشد جوجه های گو شتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 23 ، pp. 35–44، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/391078/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button