APA:
کپیابراهیمی نژاد، شهناز، خسروی نیا، حشمت اله، و علیرضایی، مسعود. (1393). تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی اکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 16(1 )، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/209088/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی نژاد شهناز، خسروی نیا حشمت اله، علیرضایی مسعود. تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی اکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1393؛16(1 ):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/209088/fa
IEEE:
کپیشهناز ابراهیمی نژاد، حشمت اله خسروی نیا، و مسعود علیرضایی، “تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی اکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 16، no. 1 ، pp. 53–62، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209088/fa