مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

390
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

940
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد تلفن های هوشمند برای تعیین عدد آووگادرو در آزمایشگاه با استفاده از ضخامت تک لایه روغن (آزمایش بنجامین فرانکلین)

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 39

چکیده

 امروزه تلفن های همراه هوشمند و برنامه های کاربردی قابل نصب در آن نقشی مهمّ را در تسهیل فرآیند یاددهی – یادگیری ایفا می کنند. برخی از این نرم افزارها می توانند در انجام آزمایش ها و یا تحلیل نتایج آنها کمک زیادی نمایند. در این پژوهش, با استفاده از یک برنامه کاربردی تلفن همراه, پس از عکس گرفتن از سطح ظرفی که روغن بر روی آن پخش شده است, عدد آووگادرو, با تعیین ضخامت تک لایه اولئیک اسید, به دست می آید. این روش اندازه گیری عدد آووگادروو به وسیله تصویربرداری با تلفن همراه از لکه روغن و سپس محاسبه سطح آن توسط نرم افزار, نسبت به سایر روش های فیزیکی تعیین مساحت روغن( مانندکشیدن شکل بر روی شیشه و سپس کاغذ) در زمان کمتر و با دقت بیشتری ممکن می شود. با این روش مساحت تک لایه اولئیک اسید, به طور دقیق محاسبه می شود. در این روش, ضمن انجام آزمایش کلاسیک اندازه گیری عدد آووگادرو به روش شمارشی که برای درک عمیق دانشجویان از این ثابت فیزیکی مهم لازم و ضروری است, امکان افزایش دقت در محاسبات و کاهش مراحل اندازه گیری فراهم می-شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدآبادی، زهرا، و جامی الاحمدی، مینا. (1399). کاربرد تلفن های هوشمند برای تعیین عدد آووگادرو در آزمایشگاه با استفاده از ضخامت تک لایه روغن (آزمایش بنجامین فرانکلین). پژوهش در آموزش شیمی، 2(4 )، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/392428/fa

    Vancouver: کپی

    احمدآبادی زهرا، جامی الاحمدی مینا. کاربرد تلفن های هوشمند برای تعیین عدد آووگادرو در آزمایشگاه با استفاده از ضخامت تک لایه روغن (آزمایش بنجامین فرانکلین). پژوهش در آموزش شیمی[Internet]. 1399؛2(4 ):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/392428/fa

    IEEE: کپی

    زهرا احمدآبادی، و مینا جامی الاحمدی، “کاربرد تلفن های هوشمند برای تعیین عدد آووگادرو در آزمایشگاه با استفاده از ضخامت تک لایه روغن (آزمایش بنجامین فرانکلین)،” پژوهش در آموزش شیمی، vol. 2، no. 4 ، pp. 31–39، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392428/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button