APA:
کپیعرشی، اسرین، سلیمی، اعظم، و چاوشی، مریم. (1399). تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 161-171. SID. https://sid.ir/paper/392836/fa
Vancouver:
کپیعرشی اسرین، سلیمی اعظم، چاوشی مریم. تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):161-171. Available from: https://sid.ir/paper/392836/fa
IEEE:
کپیاسرین عرشی، اعظم سلیمی، و مریم چاوشی، “تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp)،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 161–171، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392836/fa