Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

594
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 70

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیریان، فاطمه، سروش زاده، علی، قناتی، فائزه، و اورکی، حسین. (1393). اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران، 2(2)، 55-70. SID. https://sid.ir/paper/394182/fa

    Vancouver: کپی

    نصیریان فاطمه، سروش زاده علی، قناتی فائزه، اورکی حسین. اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1393؛2(2):55-70. Available from: https://sid.ir/paper/394182/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه نصیریان، علی سروش زاده، فائزه قناتی، و حسین اورکی، “اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 2، no. 2، pp. 55–70، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394182/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا