APA:
کپینصیریان، فاطمه، سروش زاده، علی، قناتی، فائزه، و اورکی، حسین. (1393). اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران، 2(2)، 55-70. SID. https://sid.ir/paper/394182/fa
Vancouver:
کپینصیریان فاطمه، سروش زاده علی، قناتی فائزه، اورکی حسین. اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1393؛2(2):55-70. Available from: https://sid.ir/paper/394182/fa
IEEE:
کپیفاطمه نصیریان، علی سروش زاده، فائزه قناتی، و حسین اورکی، “اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 2، no. 2، pp. 55–70، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394182/fa