Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

758
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 44

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نقی زاده، مهدی، غلامی شبستری، محمود، و شمس الدین سعید، محدثه. (1393). بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری. زراعت و فناوری زعفران، 2(2)، 31-44. SID. https://sid.ir/paper/395190/fa

    Vancouver: کپی

    نقی زاده مهدی، غلامی شبستری محمود، شمس الدین سعید محدثه. بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1393؛2(2):31-44. Available from: https://sid.ir/paper/395190/fa

    IEEE: کپی

    مهدی نقی زاده، محمود غلامی شبستری، و محدثه شمس الدین سعید، “بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک سه توده بومی زعفران (.Crocus sativus L) ایران به تنش شوری،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 2، no. 2، pp. 31–44، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395190/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا