APA:
کپیاورجی، محیا، علیمی، مزدک، معتمدزادگان، علی، و شکوهی، شیرین. (1399). بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 569-580. SID. https://sid.ir/paper/395494/fa
Vancouver:
کپیاورجی محیا، علیمی مزدک، معتمدزادگان علی، شکوهی شیرین. بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):569-580. Available from: https://sid.ir/paper/395494/fa
IEEE:
کپیمحیا اورجی، مزدک علیمی، علی معتمدزادگان، و شیرین شکوهی، “بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 569–580، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395494/fa