مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

649
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی

صفحات

 صفحه شروع 569 | صفحه پایان 580

چکیده

 در بین حبوبات مختلف, باقلا حاوی مقدار زیادی پروتیین, فیبر, ویتامین های گروه B و مواد معدنی است که می توان با هدف توسعه مواد غذایی نوین با مشخصات تغذیه ای بهبود یافته مورد استفاده قرار گیرد. در این پژوهش جهت بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیکوشیمیایی پروتیین و فیبر باقلا, از اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی استفاده شد. به طوری که پروتیین های باقلا تحت تاثیر اولتراسوند در قدرت های 200, 300 و 400 وات و در طی مدت زمان های 15, 25 و 35 دقیقه و آنزیم آلکالاز 2. 4 LFG در دوز های مصرفی 15/0, 3/0 و 45/0 درصد در مدت زمان های 15, 25 و 35 دقیقه استخراج و تیمار ها توسط نرم افزار دیزاین اکسپرت طراحی شدند. استخراج فیبر باقلا, تحت شرایط قلیایی از محلول 0012/0, 012/0 و 12/0 درصد هیدروکسید سدیم تا رسیدن به pH 12, 11 و 10 و آنزیم Termamy 2x جهت هیدرولیز آنزیمی استفاده شد. نتایج نشان داد, استفاده از اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی تاثیر مثبتی در حلالیت, ظرفیت جذب روغن و میزان خاصیت امولسیون کنندگی نمونه های پروتیین باقلا داشت. همچنین پتانسیل زتا تمام تیمارها منفی بود, که نشان می دهد محلول تیمار های پروتیین باقلا حاوی آمینواسید هایی با بار منفی بیشتری نسبت به اسید های آمینه با بار مثبت است. در بین نمونه های فیبر باقلا, نمونه فیبر با pH 10 بالاترین ظرفیت نگهداری آب و بالاترین سطح G' که نشان دهنده وجود ویژگی جامد و الاستیکی بیشتری نسبت به دو نمونه دیگر است را نشان داد. همچنین در تمامی نمونه های فیبر, با افزایش سرعت برشی, ویسکوزیته کاهش یافت و یک رفتار رقیق شونده با برش یا سودوپلاستیک از خود نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اورجی، محیا، علیمی، مزدک، معتمدزادگان، علی، و شکوهی، شیرین. (1399). بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 569-580. SID. https://sid.ir/paper/395494/fa

    Vancouver: کپی

    اورجی محیا، علیمی مزدک، معتمدزادگان علی، شکوهی شیرین. بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):569-580. Available from: https://sid.ir/paper/395494/fa

    IEEE: کپی

    محیا اورجی، مزدک علیمی، علی معتمدزادگان، و شیرین شکوهی، “بهینه سازی استخراج و اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 569–580، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395494/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button