APA:
کپیسمائی، سیده پریا، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و اعلمی، مهران. (1399). بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/233991/fa
Vancouver:
کپیسمائی سیده پریا، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران. بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/233991/fa
IEEE:
کپیسیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و مهران اعلمی، “بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 1–10، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233991/fa