مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

627
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 اصلاح آنزیمی پروتئین ها به منظور شکست باندهای پپتیدی خاص و اصلاح پروتئین ها به طور گسترده در صنایع غذایی مورداستفاده قرار می گیرد. در این پژوهش پروتئین دانه ی باقلا با استفاده از آنزیم های آلکالاز و تریپسین در سه غلظت (1, 2 و 3 درصد) و زمان های واکنش 6-1 ساعت در دما و pH بهینه ی هر آنزیم (به ترتیب 50 و 37 درجه ی سانتی گراد و pH 8/5 و 7) هیدرولیز شد. درجه ی هیدرولیز, فعالیت مهارکنندگی رادیکال دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH) و شلاته کنندگی یون فرو پروتئین های هیدرولیزشده موردبررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد درجه ی هیدرولیز با افزایش زمان واکنش و غلظت آنزیم های آلکالاز و تریپسین افزایش یافت. زمان هیدرولیز و نوع آنزیم اثر معنی داری بر درجه ی هیدرولیز, فعالیت آنتی اکسیدانی و شلاته کنندگی پروتئین های هیدرولیزشده ی دانه ی باقلا داشته است (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سمائی، سیده پریا، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و اعلمی، مهران. (1399). بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/233991/fa

    Vancouver: کپی

    سمائی سیده پریا، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران. بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/233991/fa

    IEEE: کپی

    سیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و مهران اعلمی، “بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانه ی باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 1–10، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233991/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button