APA:
کپیابراهیمی، فریبا، رستگار، سمیه، و مفتاحی زاده، حیدر. (1398). تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica). پژوهش های میوه کاری، 4(2 )، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/396396/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی فریبا، رستگار سمیه، مفتاحی زاده حیدر. تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica). پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(2 ):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/396396/fa
IEEE:
کپیفریبا ابراهیمی، سمیه رستگار، و حیدر مفتاحی زاده، “تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica)،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 2 ، pp. 73–82، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396396/fa