مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

378
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 39

چکیده

 سابقه و هدف: محبوبیت نوشیدنی های تخمیری به دلیل حفظ ارزش مواد غذایی و ویژگی های سلامتی بخش محصول در حین تخمیر به شدت در حال افزایش است. کامبوچا یک نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک و فراسودمند است که از همزیستی اجتماعی از باکتری ها و مخمرهای اسموفیلیک در محیط چای سیاه شیرین شده با ساکارز حاصل می شود. ساکارز توسط آنزیم اینورتاز تولید شده به وسیله ی مخمرهای موجود در کنسرسیوم کامبوچا به گلوکز و فروکتوز هیدرولیز شده و فروکتوز بوسیله مخمرها به اتانول و دی اکسید کربن تبدیل می شود. با وجود خواص سلامتی بخش فوق العاده این نوشیدنی, ممکن است گاهی اوقات نوشیدن آن به دلیل افزایش سطح اتانول و مسئله حلال بودن بحث برانگیز باشد. نتایج: غلظت نهایی الکل اتانول در کامبوچا بسته به پارامترهایی مانند نوع میکروارگانیسم های موجود در محلول, دما, زمان تخمیر و میزان شکر مصرفی اولیه متغیر است. با استفاده از تدابیری مانند کنترل میزان ساکارز مصرفی, هوادهی منظم در حین فرآیند تخمیر, استفاده از چای سبز و سیاه به عنوان سوبسترا, استفاده از گونه هایی خاص از میکروارگانیسم ها برای کاهش میزان اتانول تولیدی, کاهش pH محلول در حین فرآیند و استفاده از منابع جایگزین ساکارز با درصد شیرینی کمتر مانند عسل و شیره توت, می توان میزان اتانول تولید شده در کامبوچا را تا 5/0 درصد پایین آورد. نتیجه گیری: کامبوچا با میزان الکل زیر 3 درصد جزء نوشیدنی های غیرالکلی محسوب می شود. با استفاده از راهکارهای ساده و قابل اجرا می توان میزان اتانول تولیدی در محلول کامبوچا را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داد و از خواص معجزه آسای این نوشیدنی بهره مند شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، ریحانه، خسروی دارانی، کیانوش، و تقوی، نفیسه سادات. (1400). کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت. پژوهشنامه حلال، 4(2 )، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/396630/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری ریحانه، خسروی دارانی کیانوش، تقوی نفیسه سادات. کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1400؛4(2 ):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/396630/fa

    IEEE: کپی

    ریحانه جعفری، کیانوش خسروی دارانی، و نفیسه سادات تقوی، “کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت،” پژوهشنامه حلال، vol. 4، no. 2 ، pp. 33–39، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396630/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button