APA:
کپیفتاحی، مریم، نجفیان، لیلا، و چرمچیان لنگرودی، مهدی. (1399). اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 43-59. SID. https://sid.ir/paper/397735/fa
Vancouver:
کپیفتاحی مریم، نجفیان لیلا، چرمچیان لنگرودی مهدی. اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):43-59. Available from: https://sid.ir/paper/397735/fa
IEEE:
کپیمریم فتاحی، لیلا نجفیان، و مهدی چرمچیان لنگرودی، “اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 43–59، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397735/fa