APA:
کپیعلوی خوشحال، فاطمه، و شریفی، اکرم. (1397). بررسی میزان آهن, ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 79-86. SID. https://sid.ir/paper/514596/fa
Vancouver:
کپیعلوی خوشحال فاطمه، شریفی اکرم. بررسی میزان آهن, ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):79-86. Available from: https://sid.ir/paper/514596/fa
IEEE:
کپیفاطمه علوی خوشحال، و اکرم شریفی، “بررسی میزان آهن, ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 79–86، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514596/fa