مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

406
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرمتقابل عصاره های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک)

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 142

چکیده

 این مطالعه به­ منظور بررسی اثر متقابل سیستم پرورش (بیوفلاک و بدون فلاک) و افزودنی­ های غذایی (یوکا, کنوکارپوس, پالونیا و شاهد) بر عملکرد رشد و تغذیه, فعالیت­ های آنزیمی و کیفیت آب محیط پرورش میگو پاسفید انجام شد. میگوی پا سفید با میانگین وزن 07/0± 47/1 گرم و 37/0± 00/7 سانتی­ متر در 24 مخزن با حجم آبگیری 50 لیتر برای 30 روز ذخیره­ سازی شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 8 تیمار و هر یک با 3 تکرار بود که شامل؛ بیوفلاک+ 1% عصاره­ های گیاهی یوکا (BY), کنوکارپوس (BCO) و پالونیا (BP), شاهد (BC) و بدون بیوفلاک+ 1% عصاره­ های گیاهی یوکا (Y), کنوکارپوس (CO) و پالونیا (P), شاهد (C). تفاوت معنی­ داری بین پارامترهای تولید میگو در بین تیمارها وجود نداشت. بیشترین وزن (14/0± 66/4 گرم) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (04/0± 92/0) برای میگوهای پرورش یافته در تیمار BCO بدست آمد. بیشترین سطح آمیلاز, لیپاز و پروتئاز در تیمارهای Y و BY به­ دست آمد. عصاره گیاه یوکا در جیره غذایی منجر به کاهش آمونیاک شد. نتایج نشان داد که ازعصاره Conocarpus erectus برای تقویت رشد و از عصاره Yucca schidigera برای بهبود کیفیت آب می­ توان در سیستم بیوفلاک استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آدینه، حسین، هرسیج، محمد، خادمی حمیدی، محمد، و ناظر، عافیه. (1398). بررسی اثرمتقابل عصاره های گیاهی (کنوکارپوس, یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(2 )، 131-142. SID. https://sid.ir/paper/397955/fa

    Vancouver: کپی

    آدینه حسین، هرسیج محمد، خادمی حمیدی محمد، ناظر عافیه. بررسی اثرمتقابل عصاره های گیاهی (کنوکارپوس, یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(2 ):131-142. Available from: https://sid.ir/paper/397955/fa

    IEEE: کپی

    حسین آدینه، محمد هرسیج، محمد خادمی حمیدی، و عافیه ناظر، “بررسی اثرمتقابل عصاره های گیاهی (کنوکارپوس, یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد, فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 2 ، pp. 131–142، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397955/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button