Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

283
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

433
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هسته دار

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 88

چکیده

 استفاده از پایه ها در درختان میوه هسته دار می تواند ضمن افزایش استفاده بهینه از منابع آب و خاک, منجر به افزایش تولید در واحد سطح و کاهش هزینه ها گردد. شناخت خصوصیات مورفولوژیکی و جذب عناصر غذایی می تواند در انتخاب پایه ها در شرایط متفاوت اقلیمی مؤثر واقع شود. در این پژوهش ویژگی های رشد شش پایه درختان میوه هسته دار پنتا Penta)), کادامن (Cadaman), سنت جولین Saint Julien)), ام آر اس 5/2 Mr. S2/5)), جی اف 677 (GF677)و نماگارد (Nemaguard) شامل خصوصیات مورفولوژیکی, پومولوژیکی, شاخص کلروفیل و غلظت برخی عناصر غذایی (فسفر, پتاسیم, کلسیم, منیزیم و نیتروژن) برگ ها در باغ نحقیقاتی کمال شهر کرج موردبررسی قرار گرفتند. نماگارد و پنتا در جذب عناصر فسفر, کلسیم و منیزیم بالاترین میزان غلظت عناصر غذایی و پایه جی اف 677 کم ترین میزان جذب را در عناصر فسفر, پتاسیم و منیزیم نشان دادند و تفاوت معنی داری در میزان جذب ازت در پایه ها مشاهده نشد. پایه پنتا از نظر خصوصیات رویشی و توانایی جذب عناصر غذایی از پایه های دیگر بهتر بود. نتایج تنوع زیادی در صفات رشد موردبررسی نشان دادند که می تواند کلید شناسایی این پایه ها باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، هومن، بوذری، ناصر، و میرعبدالباقی، میترا. (1398). بررسی خصوصیات مورفولوژیکی, پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هسته دار. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 19(1 )، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/398595/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی هومن، بوذری ناصر، میرعبدالباقی میترا. بررسی خصوصیات مورفولوژیکی, پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هسته دار. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1398؛19(1 ):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/398595/fa

    IEEE: کپی

    هومن شریفی، ناصر بوذری، و میترا میرعبدالباقی، “بررسی خصوصیات مورفولوژیکی, پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هسته دار،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 79–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398595/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا