مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

352
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

114
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی صفات زراعی یونجه با کاربرد پنرجتیک های P و K تحت شرایط آلوده و عدم آلودگی به سس (Cuscuta campestris)

صفحات

 صفحه شروع 177 | صفحه پایان 189

چکیده

 اهداف: مطالعه به منظور ارزیابی صفات یونجه با کاربرد پنرجتیک تحت شرایط آلوده و عدم آلودگی به سس (Cuscuta campestris) و ارزیابی افزایش مقاومت گیاه علوفه ای یونجه به انگل سس انجام گردید. مواد و روش ها: آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی (CRD) با 8 تیمار و 2 تکرار در زمستان سال 1396 در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل پنرجتیک P آلوده به سس, پنرجتیک K آلوده به سس, آب پنرجتیک آلوده به سس, شاهد آلوده به سس, پنرجتیک P عاری از سس, پنرجتیک K عاری از سس, آب پنرجتیک عاری از سس و شاهد عاری از سس بود. یافته ها: نتایج نشان داد تیمارهای مختلف پنرجتیک تاثیر معنی داری روی صفات ارتفاع بوته, تعداد شاخه فرعی, قطرساقه اصلی, وزن تر بوته, وزن خشک بوته, تعداد برگ در بوته و شاخص کلروفیل برگ داشتند. بیشترین ارتفاع بوته یونجه در تیمار آب پنرجتیک + عاری از آلودگی با 18/49 سانتی متر و کمترین ارتفاع بوته نیز با 89/27 در شاهد آلوده به سس بدست آمد و نیز شاخص کلروفیل تحت تاثیر تیمار پنرجتیک P + آلوده به سس قرار گرفت و بیشترین مقدار شاخص کلروفیل را داشت و کمترین در تیمار شاهد آلوده به سس مشاهده شد. بیشترین عملکرد بیوماس توسط تیمار پنرجتیک P + عاری از آلودگی بدست آمد و کمترین بازده عملکردی بیوماس در تیمار شاهد آلوده به سس مشاهده شد. نتیجه گیری: استفاده از تیمار های مختلف پنرجتیک در دزهای توصیه شده باعث افزایش مقاوت گیاه علوفه ای یونجه در برابر گیاه انگل سس می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریب، بهزاد، دباغ محمدی نسب، عادل، نوروزی، مجید، و امینی، روح اله. (1399). ارزیابی صفات زراعی یونجه با کاربرد پنرجتیک های P و K تحت شرایط آلوده و عدم آلودگی به سس (Cuscuta campestris). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 30(2 )، 177-189. SID. https://sid.ir/paper/399580/fa

    Vancouver: کپی

    شریب بهزاد، دباغ محمدی نسب عادل، نوروزی مجید، امینی روح اله. ارزیابی صفات زراعی یونجه با کاربرد پنرجتیک های P و K تحت شرایط آلوده و عدم آلودگی به سس (Cuscuta campestris). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(2 ):177-189. Available from: https://sid.ir/paper/399580/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد شریب، عادل دباغ محمدی نسب، مجید نوروزی، و روح اله امینی، “ارزیابی صفات زراعی یونجه با کاربرد پنرجتیک های P و K تحت شرایط آلوده و عدم آلودگی به سس (Cuscuta campestris)،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 2 ، pp. 177–189، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399580/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button