APA:
کپیسلیمانیان، درنا، پیرسا، سجاد، پیرمحمدی، رسول، و پیاهو، لاله. (1398). استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 7-36. SID. https://sid.ir/paper/400426/fa
Vancouver:
کپیسلیمانیان درنا، پیرسا سجاد، پیرمحمدی رسول، پیاهو لاله. استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):7-36. Available from: https://sid.ir/paper/400426/fa
IEEE:
کپیدرنا سلیمانیان، سجاد پیرسا، رسول پیرمحمدی، و لاله پیاهو، “استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 7–36، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400426/fa