APA:
کپینعمتی، آزیتا، علیزاده، محمد، و قاسم پور، زهرا. (1396). ارزیابی ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت هیدرولیزشده. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 303-311. SID. https://sid.ir/paper/71670/fa
Vancouver:
کپینعمتی آزیتا، علیزاده محمد، قاسم پور زهرا. ارزیابی ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت هیدرولیزشده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):303-311. Available from: https://sid.ir/paper/71670/fa
IEEE:
کپیآزیتا نعمتی، محمد علیزاده، و زهرا قاسم پور، “ارزیابی ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت هیدرولیزشده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 303–311، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71670/fa