APA:
کپینمدی پور، عباس، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، مقصودلو، یحیی، و صادقی، علیرضا. (1398). اثر ضداکسایشی عصاره های میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 157-166. SID. https://sid.ir/paper/400674/fa
Vancouver:
کپینمدی پور عباس، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی، صادقی علیرضا. اثر ضداکسایشی عصاره های میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):157-166. Available from: https://sid.ir/paper/400674/fa
IEEE:
کپیعباس نمدی پور، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، و علیرضا صادقی، “اثر ضداکسایشی عصاره های میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 157–166، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400674/fa