APA:
کپینوشاد، محمد، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1399). تاثیر ضدمیکروبی عصاره سنبله نقره ای بر باکتری های بیماری زا با استفاده از روش های رقت آگار و سیلندر پلیت. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/401439/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، علیزاده بهبهانی بهروز. تاثیر ضدمیکروبی عصاره سنبله نقره ای بر باکتری های بیماری زا با استفاده از روش های رقت آگار و سیلندر پلیت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/401439/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، و بهروز علیزاده بهبهانی، “تاثیر ضدمیکروبی عصاره سنبله نقره ای بر باکتری های بیماری زا با استفاده از روش های رقت آگار و سیلندر پلیت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 33–42، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401439/fa