مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه

صفحات

 صفحه شروع 366 | صفحه پایان 370

چکیده

 زمینه مطالعه: به علت ارزش اقتصادی گوشت تقلبات در فرآورده های گوشتی محتمل است. هدف: این مطالعه برای ارزیابی روش بافت شناسی جهت تعیین کمی گوشت بکار رفته در کباب لقمه و کالباس مدل انجام شده است. روش کار: پنج نمونه کباب لقمه (حاوی 70 درصد گوشت) و کالباس (حاوی 30, 50, 70 و 90 درصد گوشت) تهیه شدند. سپس هر نمونه به سه قسمت مساوی تقسیم و از هر قسمت یک قطعه اخذ و در فرمالین بافر 10 درصد ثبوت بافتی صورت گرفت. نمونه ها با روش معمول برای مطالعه میکروسکوپ نوری آماده سازی شده و در پارافین غوطه ور شدند. قالب های پارافینی به ضخامت 6 میکرو متر برش داده شده و با هماتوکسیلین و ائوزین برای مطالعه بافتی رنگ آمیزی شدند. نتایج: آنالیز هیستومتری نشان داد که درصد محاسبه شده برای گوشت بکاررفته در کباب لقمه با درصد واقعی اختلاف معنی داری نداشته است. از طرف دیگر تخمین مقدار گوشت بکاررفته در کالباس مشکل بوده است. نتیجه گیری نهایی: براساس نتایج این مطالعه استفاده از تکنیک بافت شناسی به عنوان روش تکمیلی برای ارزیابی کمی گوشت در فرآورده های خام پیشنهاد می شود. به هر حال باید درنظر داشت که ارزیابی کمی گوشت در فرآورده های گوشتی خام نسبت به فرآورده های گوشتی حرارت دیده راحت تر بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی محمدی، بهادر، فتاحی، کمند، کاویانی یکتا، زهره، صادقی نژاد، جواد، مروتی، حسن، و آخوندزاده، افشین. (1399). مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 75(3 )، 366-370. SID. https://sid.ir/paper/402736/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی محمدی بهادر، فتاحی کمند، کاویانی یکتا زهره، صادقی نژاد جواد، مروتی حسن، آخوندزاده افشین. مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1399؛75(3 ):366-370. Available from: https://sid.ir/paper/402736/fa

    IEEE: کپی

    بهادر حاجی محمدی، کمند فتاحی، زهره کاویانی یکتا، جواد صادقی نژاد، حسن مروتی، و افشین آخوندزاده، “مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 75، no. 3 ، pp. 366–370، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402736/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button