APA:
کپیدرویشی، منوچهر، و یزدان پناه، صدیقه. (1399). بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی, رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 149-162. SID. https://sid.ir/paper/402746/fa
Vancouver:
کپیدرویشی منوچهر، یزدان پناه صدیقه. بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی, رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):149-162. Available from: https://sid.ir/paper/402746/fa
IEEE:
کپیمنوچهر درویشی، و صدیقه یزدان پناه، “بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی, رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 149–162، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402746/fa