APA:
کپیبشارتی، مقصود، نعمتی، ذبیح اله، و صفری، رشید. (1398). تاثیر افزودن آب پنیر و لاکتوباسیلوس بوکنری به سیلاژ یونجه روی تولید گاز و تجزیه پذیری آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی، 10(26 )، 56-63. SID. https://sid.ir/paper/405388/fa
Vancouver:
کپیبشارتی مقصود، نعمتی ذبیح اله، صفری رشید. تاثیر افزودن آب پنیر و لاکتوباسیلوس بوکنری به سیلاژ یونجه روی تولید گاز و تجزیه پذیری آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(26 ):56-63. Available from: https://sid.ir/paper/405388/fa
IEEE:
کپیمقصود بشارتی، ذبیح اله نعمتی، و رشید صفری، “تاثیر افزودن آب پنیر و لاکتوباسیلوس بوکنری به سیلاژ یونجه روی تولید گاز و تجزیه پذیری آزمایشگاهی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 26 ، pp. 56–63، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/405388/fa