APA:
کپیوکیلی، سیدعلیرضا، دانش مسگران، محسن، و نصیری مقدم، حسن. (1388). خصوصیات شیمیایی, فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 1/19(2)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/450152/fa
Vancouver:
کپیوکیلی سیدعلیرضا، دانش مسگران محسن، نصیری مقدم حسن. خصوصیات شیمیایی, فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛1/19(2):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/450152/fa
IEEE:
کپیسیدعلیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران، و حسن نصیری مقدم، “خصوصیات شیمیایی, فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 1/19، no. 2، pp. 1–13، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/450152/fa