APA:
کپیبوربور مرادی، زهره، ناطقی، لیلا، و عیوض زاده، اورنگ. (1399). بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی, رشته آشی کم نمک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4 (پیاپی 64) )، 465-478. SID. https://sid.ir/paper/406164/fa
Vancouver:
کپیبوربور مرادی زهره، ناطقی لیلا، عیوض زاده اورنگ. بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی, رشته آشی کم نمک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(4 (پیاپی 64) ):465-478. Available from: https://sid.ir/paper/406164/fa
IEEE:
کپیزهره بوربور مرادی، لیلا ناطقی، و اورنگ عیوض زاده، “بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی, رشته آشی کم نمک،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 465–478، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406164/fa