APA:
کپیعسگری، محدثه، فدوی، قاسم، و سیدین، سیدمهدی. (1398). بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیک, حسی و زمان ماندگاری نان تست. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 165-178. SID. https://sid.ir/paper/72014/fa
Vancouver:
کپیعسگری محدثه، فدوی قاسم، سیدین سیدمهدی. بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیک, حسی و زمان ماندگاری نان تست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):165-178. Available from: https://sid.ir/paper/72014/fa
IEEE:
کپیمحدثه عسگری، قاسم فدوی، و سیدمهدی سیدین، “بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیک, حسی و زمان ماندگاری نان تست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 165–178، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72014/fa