APA:
کپیحجازی، مرضیه. (1397). اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/406791/fa
Vancouver:
کپیحجازی مرضیه. اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/406791/fa
IEEE:
کپیمرضیه حجازی، “اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 41–48، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406791/fa