مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

346
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 102

چکیده

پوسته تخم پرندگان, به عنوان یک بسته بندی طبیعی, از مواد موجود در تخم در برابر آسیب های میکروبی و مکانیکی محافظت می کند. مصرف مقادیر مناسب کلسیم در جیره عذایی پرنده, به عنوان یک عامل مهم و موثر در افزایش قدرت و کیفیت پوسته تخم می تواند عوارض ناشی از مشکلات پوسته را کاهش دهد. در این مقاله, تاثیر کلسیم جیره غذایی در پنج سطح مختلف بر ویژگی های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در گله بلدرچین مادر در اولین دوره تخم گذاری آن ها بررسی شده است. مقادیر میانگین جرم, حجم, جرم مخصوص, ضخامت پوسته, قطر بزرگ, قطر میانی و نیروی شکست در امتداد محورهای طولی و عرضی اندازه گیری شد. انرژی شکست یا چقرمگی, شیب منحنی پارگی (سختی), تغییر شکل در امتداد محور طولی و عرضی تا نقطه شکست و همچنین تغییر شکل طولی و عرضی 450 عدد تخم بلدرچین مورد آزمایش بررسی و اندازه گیری شد. پارامترهای جرم مخصوص, ضخامت پوسته, نیروی شکست و شیب منحنی شکست تخم بلدرچین همگی بیانگر استحکام پوسته تخم بلدرچین بوده و در مقالات مختلف از هرکدام از این پارامترها برای نشان دادن استحکام و تغییرات استحکام پوسته استفاده شده است. در مطالعه ی حاضر تغییرات تمام پارامترهای بیانگر استحکام پوسته تخم در سطوح مختلف تغذیه ی کلسیم با یکدیگر همسو بوده و یکدیگر را تایید کردند. با افزایش مقدار کلسیم جیره غذایی بلدرچین از 5/1 به 3 درصد وزنی, حجم و وزن تخم بلدرچین کاهش یافته و ضخامت پوسته تقویت می شود. طبق نتایج به دست آمده, مقاومت پوسته تخم بلدرچین در امتداد محور عرضی کمی کمتر از محور طولی است, اما انعطاف پذیری و انرژی شکست تخم بلدرچین در محور طولی بسیار بیشتر است.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آق خانی، محمدحسین، و باغانی، موسی الرضا. (1399). ویژگی های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی. ماشین های کشاورزی، 10(1 (پیاپی 19) )، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/408146/fa

    Vancouver: کپی

    آق خانی محمدحسین، باغانی موسی الرضا. ویژگی های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1399؛10(1 (پیاپی 19) ):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/408146/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین آق خانی، و موسی الرضا باغانی، “ویژگی های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی،” ماشین های کشاورزی، vol. 10، no. 1 (پیاپی 19) ، pp. 93–102، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/408146/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button