مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,136
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی-مونت موریلونیت (MMT): حساسیت به آب، خواص مکانیکی و گرمایی و الگوی پراش پرتو X

صفحات

 صفحه شروع 92 | صفحه پایان 100

چکیده

 هدف از این پژوهش, مطالعه اثر افزودن درصدهای مختلف مونت موریلونیت (3, 5, 7 و %9 وزن نشاسته), بر خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های نشاسته سیب زمینیMMT- است. مقاومت گرمایی و خواص مکانیکی فیلم های نانوکامپوزیت به ترتیب به وسیله آزمون گرماسنجی پویشی تفاضلی و آزمون کشش و نحوه پراکنش نانوذرات در ماتریس پلیمر با استفاده از آزمون پراش پرتو X بررسی شد. برای مطالعه اثر افزودن نانوذرات بر مقدار بازدارندگی فیلم های حاصل در برابر رطوبت, مقدار جذب رطوبت و تراوایی نسبت به بخار آب (WVP) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد, نحوه پراکنش نانوذرات در ماتریس پلیمر به شکل ورقه ای است. مقدار WVP برای نمونه شاهد, 2.6×10-7g/m h Pa است که با افزایش غلظت نانوخاک رس تا %9, به طور معنی داری کاهش می یابد و به 1.43×0-7 g/m h Pa می رسد. همچنین, با افزودن نانوخاک رس از صفر تا %9, استحکام کششی نهایی نمونه های فیلم از 5.9 MPa تا 6.63 MPa افزایش و کرنش تا پارگی از %34.82 به %26.83 کاهش یافت. اما, روند افزایشی استحکام کششی در فیلم های حاوی غظت های کم نانوخاک رس (%7-0), معنی دار نبود. مهم ترین دلیل برای تقویت مقاومت مکانیکی در اثر افزودن نانوخاک رس, برقراری پیوندهای بین سطحی قوی تر و بیشتر بین زنجیرهای نشاسته و لایه های نانوخاک رس, پرکردن فضاهای خالی و افزایش نواحی بلوری است. بررسی مقاومت گرمایی نمونه های نانوکامپوزیت نشان داد, فیلم های نانوکامپوزیت نسبت به فیلم نشاسته خالص مقاومت گرمایی و دمای ذوب بیشتری دارند. با افزایش محتوای نانوخاک رس از صفر تا %9, دمای ذوب نمونه های نانوکامپوزیت از 218 oC درجه تا oC 232.1 افزایش می یابد. همچنین با افزایش محتوای نانوخاک رس, دمای انتقال شیشه ای افزایش می یابد. این افزایش مربوط به کاهش حجم آزاد, کاهش تحرک قطعه ای و در نتیجه تشکیل ساختار منسجم تر به وسیله نانوخاک رس در نواحی بی شکل است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    غلامی، روناک، قنبرزاده، بابک، و دهقان نیا، جلال. (1392). نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی-مونت موریلونیت (MMT): حساسیت به آب, خواص مکانیکی و گرمایی و الگوی پراش پرتو X. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 26(2 (پیاپی 124))، 92-100. SID. https://sid.ir/paper/409451/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی روناک، قنبرزاده بابک، دهقان نیا جلال. نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی-مونت موریلونیت (MMT): حساسیت به آب, خواص مکانیکی و گرمایی و الگوی پراش پرتو X. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1392؛26(2 (پیاپی 124)):92-100. Available from: https://sid.ir/paper/409451/fa

    IEEE: کپی

    روناک غلامی، بابک قنبرزاده، و جلال دهقان نیا، “نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی-مونت موریلونیت (MMT): حساسیت به آب, خواص مکانیکی و گرمایی و الگوی پراش پرتو X،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 26، no. 2 (پیاپی 124)، pp. 92–100، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409451/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button