مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

419
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 43

چکیده

 در سال­ های اخیر به دلیل افزایش تقاضای مصرف­ کننده به حفظ کیفیت و افزایش عمر نگهداری محصولات غذایی, صنعت بسته بندی بسیار مورد توجّه قرار گرفته است. امروزه بسیاری از محصولات غذایی به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی, بازارپسندی خود را از دست می­ دهند که می ­ تواند زیان ­ های فراوانی به دنبال داشته باشد. فرایند الکتروریسی با استفاده از اعمال میدان الکتریکی بالا در محلول پلیمری و شکل­ گیری نانوالیاف, با خصوصیات مناسب مولکولی و سطح مخصوص بالا به عنوان یکی از روش ­ های متداول شناخته شده است و در صنعت نیز بسته بندی استفاده می ­ شود. استفاده از نانوالیاف در بسته بندی مواد غذایی به سبب محافظت از کیفیت و ارتقاء ویژگی محافظتی توجّه زیادی را در صنعت بسته بندی به خود جلب نموده است. استفاده از نانو ذرّات معدنی وفلزی به عنوان مواد عملکردی مناسب, سبب بهبود ویژگی نانوالیاف در بسته بندی مواد غذایی می­ گردد. در این مطالعه, به معرفی فرایند الکتروریسی پرداخته شده است. سپس کاربرد نانوذرّات در بسته بندی مواد غذایی معرفی می گردد. همچنین استفاده از این نانو ذرّات جهت افزایش خصوصیات عملکردی و بهبود کیفیت مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی مورد بررسی قرار گرفته شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن کلایی، محبوبه، و کشیری، محبوبه. (1399). بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی. علوم و فنون بسته بندی، 11(1 (پیاپی 44) )، 32-43. SID. https://sid.ir/paper/410206/fa

    Vancouver: کپی

    حسن کلایی محبوبه، کشیری محبوبه. بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1399؛11(1 (پیاپی 44) ):32-43. Available from: https://sid.ir/paper/410206/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه حسن کلایی، و محبوبه کشیری، “بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 44) ، pp. 32–43، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410206/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button