مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

راهکارهای ارتقای کیفیت بسته بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی

صفحات

 صفحه شروع 4 | صفحه پایان 17

چکیده

 بزرگ ترین چالش تولیدکننده مواد غذایی, از دست دادن کیفیت محصولات غذایی در هنگام نگهداری و کاهش کیفیت بسته بندی است. هدف پژوهش حاضر, شناسایی راهکارهای توسعه صادرات انواع آلوی ایران با تاکید بر کیفیت بسته بندی در بازار جهانی است. این پژوهش از دیدگاه 30 خبره و صاحبنظر فعال در حوزه صادرات محصولات خشکبار, انجام شده است. از روش دلفی به عنوان روش تحقیق در شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر در بهبود کیفیت بسته بندی استفاده شد. سپس برهمکنش بین عوامل موثر در بهبود کیفیت بسته بندی با استفاده از آزمون های ارزیابی و تصمیم گیری و ANP فازی تعیین شد. یافته های پژوهش نشان می دهد مهم ترین عوامل ارتقای کیفیت بسته بندی برای توسعه بازار صادرات انواع محصول آلوهای صادرات, شکل, اندازه, نوع مواد, نوع برچسب, کنترل کیفیت, بهداشت و حفاظت, هزینه, و نوآوری در طراحی بسته بندی است که برای هر یک راهکارهای متناسب ارایه شده است. از جمله پیشنهادهای تحقیقاتی مبتنی بر یافته ها, آگاهی از شرایط محیطی و ویژگی های بوم شناختی کشور هدف برای تناسب مواد مورد استفاده در بسته بندی و تمایز نوع و جنس مواد برای نگهداری محصول آلو است. همچنین نظارت دقیق بر کیفیت محصول و کیفیت بسته بندی, نقش بسته بندی محافظ با توجه به کشور هدف, و نوآوری در طراحی بسته بندی و توجه به سازگاری و شباهت در اندازه, شکل, وزن و همسویی با ارزش های فرهنگی آن کشور در بسته بندی پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لاجوردی، سمانه، و دادگان، محمدعلی. (1399). راهکارهای ارتقای کیفیت بسته بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی. علوم و فنون بسته بندی، 11(1 (پیاپی 44) )، 4-17. SID. https://sid.ir/paper/410623/fa

    Vancouver: کپی

    لاجوردی سمانه، دادگان محمدعلی. راهکارهای ارتقای کیفیت بسته بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1399؛11(1 (پیاپی 44) ):4-17. Available from: https://sid.ir/paper/410623/fa

    IEEE: کپی

    سمانه لاجوردی، و محمدعلی دادگان، “راهکارهای ارتقای کیفیت بسته بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 44) ، pp. 4–17، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410623/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button