مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

202
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

423
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 51

چکیده

فلور میکروبی خمیرترش عموماً حاوی مخمرها و باکتری های اسید لاکتیک بوده و اثر متقابل این میکروارگانیسم ها حائز اهمیت است. باکتری های اسید لاکتیک در طی تخمیر خمیرترش متابولیت های بی شماری را همچون اسیدهای آلی, آنزیم ها و اگزوپلی ساکاریدها را تولید می کنند که بر ساختار و خصوصیات رئولوژیکی خمیر و در نتیجه کیفیت بافت و بیاتی نان حاصل اثر مثبت دارند. هدف از تحقیق حاضر, شناسایی و مقایسه فلور میکروبی خمیر نان های سنتی شهرستان های مختلف استان کرمان به روش کشت و مولکولی بود. محیط کشت های ام آر اس و سابرودکستروزآگار به ترتیب جهت جداسازی باکتری های اسیدلاکتیک و مخمرها استفاده گردید. آزمون های بیوشیمیایی و ضد میکروبی انجام شد. 4 جدایه از باکتری ها و 4 جدایه از مخمرها به ترتیب با استفاده از روش مولکولی و مقایسه توالی های حاصل باتوالی های موجود در بانک ژن شناسایی گردید. گونه های باکتری عبارت بودند از ویسلاسیبریا, آسینتوباکتربائومانی, پدیوکوکوس پنتوزئوس و استافیلوکوکوس گالیناروم و مخمرها ساکارومایسس سرویزیه و کاندیدا تروپیکالیس بودند. بر اساس نتایج حاصله می توان میکرواورگانیسم های شناسایی شده در این تحقیق را جهت بالا بردن کیفیت نان و ایجاد طعم و آرومای بهتر نان پیشنهاد نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تجلی، محدثه، متقی، محمدمهدی، و کریمی نیک، اشرف. (1400). شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(1 )، 40-51. SID. https://sid.ir/paper/412150/fa

    Vancouver: کپی

    تجلی محدثه، متقی محمدمهدی، کریمی نیک اشرف. شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1400؛1(1 ):40-51. Available from: https://sid.ir/paper/412150/fa

    IEEE: کپی

    محدثه تجلی، محمدمهدی متقی، و اشرف کریمی نیک، “شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 1 ، pp. 40–51، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412150/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا