APA:
کپیتجلی، محدثه، متقی، محمدمهدی، و کریمی نیک، اشرف. (1400). شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(1 )، 40-51. SID. https://sid.ir/paper/412150/fa
Vancouver:
کپیتجلی محدثه، متقی محمدمهدی، کریمی نیک اشرف. شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1400؛1(1 ):40-51. Available from: https://sid.ir/paper/412150/fa
IEEE:
کپیمحدثه تجلی، محمدمهدی متقی، و اشرف کریمی نیک، “شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 1 ، pp. 40–51، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412150/fa