مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

175
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی

صفحات

 صفحه شروع 52 | صفحه پایان 63

چکیده

 محصولات ماهی با ارزش تغذیه ای قابل توجه و اثرات فیزیولوژیکی خوب, بازار بزرگ و پتانسیل مصرف بالایی دارد. با توجه به اینکه ساختار غنی از پروتئین و کم چرب ماهی موجب می گردد که محصولات ماهی به آسانی فاسد گردند و نگهداری از آن ها مشکل باشد, بنابرین ضایعات این محصولات بالاست. بسته بندی فعال یک رویکرد نوآورانه توسعه یافته برای حفاظت و افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی, حصول اطمینان از کیفیت, سلامتی و بی عیب بودن محصول است. فناوری های بسته بندی فعال شامل: برخی اقدامات فیزیکی, شیمیایی یا بیولوژیکی است که برهم کنش میان بسته بندی و محصول را برای حصول نتیجه مطلوب تغییر می دهد. از جمله ترکیباتی که در بسته بندی های فعال ضدمیکروبی به عنوان عامل ضدمیکروبی کاربرد دارند, اسانس ها می باشند. اسانس ها از بخش های مختلف گیاهان تولید می شوند و به عنوان مکانیسم های دفاعی علیه میکروارگانیسم ها عمل می نمایند. در سال های اخیر, تاثیر طیف عظیمی از اسانس ها بر اکسیداسیون لیپیدها و رشد میکروب ها توسط محققان فراوانی مورد بررسی قرار گرفته است. مشخص شده است که اسانس پونه کوهی مکررا به عنوان نگهدارنده برای ماهی استفاده شده است و بعد از آن اسانس های رزماری و آویشن قرار دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دودانگه، صونا. (1400). مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی. علوم و فنون بسته بندی، 12(1 (پیاپی 45) )، 52-63. SID. https://sid.ir/paper/412291/fa

    Vancouver: کپی

    دودانگه صونا. مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1400؛12(1 (پیاپی 45) ):52-63. Available from: https://sid.ir/paper/412291/fa

    IEEE: کپی

    صونا دودانگه، “مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45) ، pp. 52–63، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412291/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button