APA:
کپیدودانگه، صونا. (1400). مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی. علوم و فنون بسته بندی، 12(1 (پیاپی 45) )، 52-63. SID. https://sid.ir/paper/412291/fa
Vancouver:
کپیدودانگه صونا. مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1400؛12(1 (پیاپی 45) ):52-63. Available from: https://sid.ir/paper/412291/fa
IEEE:
کپیصونا دودانگه، “مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45) ، pp. 52–63، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412291/fa