APA:
کپیغلامشاهی، زربانو، و شیخ حسینی، عنایت اله. (1400). مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(2 )، 24-32. SID. https://sid.ir/paper/414585/fa
Vancouver:
کپیغلامشاهی زربانو، شیخ حسینی عنایت اله. مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1400؛1(2 ):24-32. Available from: https://sid.ir/paper/414585/fa
IEEE:
کپیزربانو غلامشاهی، و عنایت اله شیخ حسینی، “مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 2 ، pp. 24–32، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/414585/fa