مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

203
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی و مدل سازی خشک کردن گیاه جعفری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 35

چکیده

 در این تحقیق, گیاه جعفری به صورت منفرد و توده ای, در دماهای 46, 58 و 68 درجه سلسیوس و در ضخامت های13/0 تا 17/0 میلی متر و بازه زمانی 0 تا 140 دقیقه در یک خشک کن سینی دار آزمایشگاهی خشک شد. نیز, تاثیر عواملی مانند دما و زمان بر نرخ خشک شدن بررسی شد. زمان و رطوبت تعادلی به ترتیب 140 دقیقه و 0003/0 مشاهده شد. هم چنین, منحنی جنبش شناسی فرایند نشان می دهد که خشک شدن بیشتر در مرحله نزولی اتفاق می افتد که به دلیل پایین بودن مقاومت خارجی در مقابل انتقال جرم و حرارت است. در مطالعه اثر دما, مشاهده شد که با افزایش دما از 46 به 68 درجه سلسیوس, گیاه جعفری با شیب بیشتر به رطوبت تعادلی می رسد. سپس, فرایند خشک شدن تک برگ و توده جعفری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی پیش خور و پیش رو مدل سازی شد و داده های مدل با داده های تجربی مقایسه شدند, که مناسب ترین نتیجه به وسیله شبکه عصبی مصنوعی پیش خور برای تک برگ جعفری, با الگوریتم لونبرگ-مارکوارت و 13 نرون و ضریب تبیین 9987/0 و برای توده جعفری با 9 نرون بهینه و ضریب تبیین 9993/0 به دست آمد که نشان دهنده دقت بالای شبکه عصبی مصنوعی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی، سیده مریم، معصومی، حدیثه، عباسی سورکی، بهروز، و قنادزاده گیلانی، حسین. (1400). بررسی تجربی و مدل سازی خشک کردن گیاه جعفری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی شیمی ایران، 20(117 )، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/414776/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی سیده مریم، معصومی حدیثه، عباسی سورکی بهروز، قنادزاده گیلانی حسین. بررسی تجربی و مدل سازی خشک کردن گیاه جعفری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1400؛20(117 ):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/414776/fa

    IEEE: کپی

    سیده مریم هاشمی، حدیثه معصومی، بهروز عباسی سورکی، و حسین قنادزاده گیلانی، “بررسی تجربی و مدل سازی خشک کردن گیاه جعفری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،” مهندسی شیمی ایران، vol. 20، no. 117 ، pp. 23–35، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/414776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button