مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

632
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

247
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ترک خوردگی دانه و زمان خشک شدن شلتوک در شرایط بسترهای ثابت و سیال آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 235 | صفحه پایان 235

چکیده

 سیستم های سنتی و قدیمی خشک کردن شلتوک در ایران ضایعات زیادی را به علت خشک شدن غیر یکنواخت, در فرایند تولید برنج باعث می شود. در این پژوهش برای کاهش میزان ترک خوردگی و افزایش سرعت خشک شدن در دمای بالاتر از دمای متداول, از روش بستر سیال برای خشک کردن شلتوک بهره گیری شده است. برای خشک کردن نمونه ها از یک دستگاه خشک کن آزمایشگاهی بهره گیری شد. آزمایش های خشک کردن, شامل بررسی زمان خشک کردن و درصد ترک خوردگی دانه های شلتوک در سه شرایط بستر ثابت, حداقل سیال سازی و سیال کامل و در دماهای 40, 60, 80 درجه سانتی گراد انجام شد.نتایج نشان داد که در شرایط حداقل سیال سازی میزان ترک خوردگی دانه نسبت به شرایط بستر ثابت. در دمای 40, 60, 80 درجه سانتی گراد, به ترتیب حدود 57% , 68%, 75% کاهش یافت. در حالی که این کاهش در شرایط بستر سیال کامل نسبت به بستر ثابت در دمای مذکور به ترتیب حدود 40%, 54%, 65% بود. کمترین زمانی خشک کردن شلتوک, در روش حداقل سیال سازی و بیشترین زمان, در روش بستر ثابت طول کشید. نتایج به دست آمده نشان داد که روش حداقل سیال سازی دارای کمترین مقدار ترک خوردگی و زمان خشک شدن در تمام دماهای مورد آزمایش است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری چایجان، رضا، و خوش تقاضا، محمدمهدی. (1382). مقایسه ترک‌ خوردگی دانه و زمان خشک شدن شلتوک در شرایط بسترهای ثابت و سیال آزمایشگاهی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(4)، 235-235. SID. https://sid.ir/paper/416710/fa

    Vancouver: کپی

    امیری چایجان رضا، خوش تقاضا محمدمهدی. مقایسه ترک‌ خوردگی دانه و زمان خشک شدن شلتوک در شرایط بسترهای ثابت و سیال آزمایشگاهی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(4):235-235. Available from: https://sid.ir/paper/416710/fa

    IEEE: کپی

    رضا امیری چایجان، و محمدمهدی خوش تقاضا، “مقایسه ترک‌ خوردگی دانه و زمان خشک شدن شلتوک در شرایط بسترهای ثابت و سیال آزمایشگاهی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 4، pp. 235–235، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button