APA:
کپیجان محمدی، حسین، شیوازاد، محمود، یوسف حکیمی، علی محمد، فضایلی، حسن، و امین پور، آزاده. (1377). ارزشیابی کیفیت پروتئین پودر ماهی کیلکای ایران بوسیله روشهای شیمیائی و بیولوژیکی. دانش کشاورزی، 8(3-4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/417983/fa
Vancouver:
کپیجان محمدی حسین، شیوازاد محمود، یوسف حکیمی علی محمد، فضایلی حسن، امین پور آزاده. ارزشیابی کیفیت پروتئین پودر ماهی کیلکای ایران بوسیله روشهای شیمیائی و بیولوژیکی. دانش کشاورزی[Internet]. 1377؛8(3-4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/417983/fa
IEEE:
کپیحسین جان محمدی، محمود شیوازاد، علی محمد یوسف حکیمی، حسن فضایلی، و آزاده امین پور، “ارزشیابی کیفیت پروتئین پودر ماهی کیلکای ایران بوسیله روشهای شیمیائی و بیولوژیکی،” دانش کشاورزی، vol. 8، no. 3-4، pp. 0–0، 1377، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417983/fa